Audio consulting voor ultieme muziekbeleving

Ultisone is de partner bij uitstek voor al wie niet alleen van muziek houdt, maar muziek ademt. Audiofielen noemen wij ze.

Akoestisch advies op maat totaal ontspannen muziek beluisteren

Het is correct te stellen dat de akoestiek van de ruimte voor minstens de helft van de kwaliteit van de weergave tekent.  Reeds met minimale ingrepen kunnen indrukwekkende resultaten behaald worden, met respect voor de esthetiek van de ruimte.

Waarom kiezen voor Ultisone? voor haar muzikale ervaring

We vertrekken steeds vanuit de verwachtingen van de geïnteresseerde om tot de gewenste muziekbelevenis te kopen. Verkopen an sich is dus nooit ons doel, wel het vinden van oplossingen die zowel onszelf als de klant tevredenstellen.

Akoestisch advies op maat

Ultisone behoort tot de absolute top op het vlak van akoestiek. Dankzij de bouw van onze eigen luisterkamer/demoruimte, een doorgedreven opleiding, veelvuldige akoestische analyses in de studio én de dagelijkse beoefening van onze passie voor muziek. Daarnaast bieden we steevast een test aan van de producten bij de klant thuis. Overhaast beslissen staat dus niet in onze partituur.

Gepersonaliseerde antwoorden

De activiteiten van Ultisone zijn gegroeid uit een persoonlijke passie. Bij ons dus geen honderden merken en commerciële belangen zoals in de retail, maar wel persoonlijk en deskundig advies, gecombineerd met de lage kostenstructuur van een eenmanszaak. We vertrekken steeds vanuit de verwachtingen van de geïnteresseerde om tot de gewenste muziekbelevenis te kopen. Verkopen an sich is dus nooit ons doel, wel het vinden van oplossingen die zowel onszelf als de klant tevredenstellen.

Advies nodig?

Contacteer ons