Onze merkenselectie voor een optimale muziekreproductie

Wij geloven dat hoog rendement-systemen het meest aangewezen zijn om onze filosofie en ons doel na te streven. Muzieksystemen hoeven helemaal geen honderden watt aan vermogen te hebben indien de componenten goed op mekaar afgestemd zijn en er het liefst ook wat aandacht voor de akoestiek is.

Op basis van onze ervaring zijn voor de meest natuurgetrouwe en zuivere muziekreproductie daarom drie zaken nodig: buizenelektronica, luidsprekers met een hoger rendement (bvb. hoornluidsprekers) en een onberispelijke akoestiek. Het zijn meteen ook de pijlers van ons gamma. Een gamma dat niet bestaat uit een oneindige keuze aan merken, maar wel uit 5 merken waar we rotsvast in geloven.

Aries Cerat Hi-End versterkers, DAC’s, voorversterkers en luidsprekers

Nil satis nisi optimum. Vrij vertaald: het beste of niets. Het credo van Aries Cerat sluit wonderwel aan op dat van Ultisone.

432EVO Streamers

De muzikale kwaliteiten van EVO overtreffen zelfs de beste CD-transporten. Hun speelkwaliteit is niet alleen beter dan bij de befaamde wereldmerken, ze zijn ook uitgerust met meer features.

Logo Tenor Audio

Tenor Audio De unieke combinatie van muzikale buizen met een krachtig vermogen

Het Canadese merk Tenor Audio is gespecialiseerd in versterking op basis van het beste van twee werelden: buizenversterking bij de ingang, gevolgd door transistorversterking om vermogen aan het signaal toe te voegen.