Onze merkenselectie voor een optimale muziekreproductie

Wij geloven dat hoog rendement-systemen het meest aangewezen zijn om onze filosofie en ons doel na te streven. Muzieksystemen hoeven helemaal geen honderden watt aan vermogen te hebben indien de componenten goed op mekaar afgestemd zijn en er het liefst ook wat aandacht voor de akoestiek is.

Op basis van onze ervaring zijn voor de meest natuurgetrouwe en zuivere muziekreproductie daarom drie zaken nodig: buizenelektronica, luidsprekers met een hoger rendement (bvb. hoornluidsprekers) en een onberispelijke akoestiek. Het zijn meteen ook de pijlers van ons gamma. Een gamma dat niet bestaat uit een oneindige keuze aan merken, maar wel uit 4 merken waar we rotsvast in geloven.

Aries Cerat Hi-End versterkers, DAC’s, voorversterkers en luidsprekers

Nil satis nisi optimum. Vrij vertaald: het beste of niets. Het credo van Aries Cerat sluit wonderwel aan op dat van Ultisone.

Website Aries Cerat

Primary Control Draaitafel en toonarmen

Duitse wetenschap in een nederlands kleedje!  Bernd Hemmen heeft zich toegelegd op het ontwerpen en fabriceren van een zeer succesvolle Direct Drive draaitafel en bijhorende toonarmen.

Website Primary Control

Signal Projects Kabels met een extra muzikaliteit

Signal Projects heeft kabels ontwikkeld die gebruik maken van een unieke legering die een uitzonderlijke muzikaliteit en openheid geeft.  Interconnects, luidsprekerkabels, stroom- voorziening en distributieblokken en -filters.

Website Signal Projects

Taiko Audio Extreme Music Server en Streamer

The most accomplished music music server delivering the most realistic sounding / live reproduction from stored music files and streaming music. Features integrations with over 10 music streaming services like Qobuz and Tidal and of course fully Roon compatible.

Website Taiko Audio