Onze merkenselectie voor een optimale muziekreproductie

Wij geloven dat hoog rendement-systemen het meest aangewezen zijn om onze filosofie en ons doel na te streven. Muzieksystemen hoeven helemaal geen honderden watt aan vermogen te hebben indien de componenten goed op mekaar afgestemd zijn en er het liefst ook wat aandacht voor de akoestiek is.

Op basis van onze ervaring zijn voor de meest natuurgetrouwe en zuivere muziekreproductie daarom drie zaken nodig: buizenelektronica, luidsprekers met een hoger rendement (bvb. hoornluidsprekers) en een onberispelijke akoestiek. Het zijn meteen ook de pijlers van ons gamma. Een gamma dat niet bestaat uit een oneindige keuze aan merken, maar wel uit 4 merken waar we rotsvast in geloven.

Aries Cerat Hi-End versterkers, DAC’s, voorversterkers en luidsprekers

Nil satis nisi optimum. Vrij vertaald: het beste of niets. Het credo van Aries Cerat sluit wonderwel aan op dat van Ultisone.

Website Aries Cerat

Primary Control Draaitafel en toonarmen

Duitse wetenschap in een nederlands kleedje!  Bernd Hemmen heeft zich toegelegd op het ontwerpen en fabriceren van een zeer succesvolle Direct Drive draaitafel en bijhorende toonarmen.

Website Primary Control

Signal Projects Kabels met een extra muzikaliteit

Signal Projects heeft kabels ontwikkeld die gebruik maken van een unieke legering die een uitzonderlijke muzikaliteit en openheid geeft.  Interconnects, luidsprekerkabels, stroom- voorziening en distributieblokken en -filters.

Website Signal Projects

Stacore Isolatieplatformen en audiomeubels

Stacore staat gelijk voor het nieuw Pools vernuft in audio.  Passieve isolatieplatformen die voor een volledige ontkoppeling van je delicate apparatuur zorgt en een uiterst stijve maar toch isolerend audiomeubel die tot een halve ton kan dragen!

Website Stacore

432EVO Music Server Music servers

Outstanding Music servers for real world prices. Including remote support and software upgrading, disc ripping, Roon-, Tidal- and Qobuz compatibility, several upsampling and resampling algorithms, onboard SSD storage, etc.

Website 432EVO

AlsyVox Paneelluidsprekers

Door zijn innovaties is het ondenkbare toch mogelijk geworden; een line source dat echt laag weergeeft en tegelijk door de fijnste triode-buizenversterkers aan te sturen is.  Ontdek bij Ultisone het beste aan paneeltechnologie met de komst van AlsyVox. 

Website AlsyVox