Een ultieme geluidsbeleving behoeft een perfecte symbiose tussen de componenten van een muzieksysteem.  Gezien niet iedereen een hoornluidspreker kan hebben, hebben we gezocht naar andere mogelijkheden om die perfecte symbiose met de Aries Cerat electronica te bekomen.

Zo zijn we uitgekomen op het merk AlsyVox met paneelluidsprekers. De match tussen hun panelen en de unieke eigenschappen van Aries Cerat heeft ons doen besluiten om het merk AlsyVox aan ons gamma toe te voegen voor de Belgische markt.

Wat AlsyVox apart maakt is ondermeer:

  • Loepzuivere weergave tot ver boven de 20kHz waardoor de muziek zeer open en transparant klinkt.
  • Dipool werking waardoor de muziek veel ruimtelijker klinkt enerzijds en akoestisch minder eisen stelt.
  • Door de grote oppervlaktes van de verschillende drivers, is de vervorming vele malen kleiner in het belangrijke midden- en hoogfrequentiegebied.
  • Zeer lage - maar o zo zuivere - weergave van de bassen, iets wat bij de oudere generaties paneelluidsprekers enkel kon geremedieerd worden door separate (of geïntegreerde) subwoofers te plaatsen, met alle complexiteit dat dit met zich meebracht.
  • Hoog rendement en buizenvriendelijk impedantieverloop, waardoor aansturing ook met kleine buizenwattages kan gebeuren!


Wij hebben dan ook de Botticelli in bestelling genomen en deze zal dus binnenkort exclusief bij ons te beluisteren zijn.  

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een bezoekje te plannen.

Hier vindt u alvast meer informatie over deze unieke paneelluidsprekers: AlsyVox

Ik wil graag meer vernemen over de AlsyVox luidsprekers

Contacteer me