Aries Cerat Genus

De nieuwste geïntegreerde SET-versterker van Aries Cerat

De Genus is een geïntegreerde Single Ended Triode versterker met een 813 buis per uitgangskanaal in DHT en een E280F buis bij de ingang.

Deze versterker heeft een nominaal vermogen van 25 Watt die u echter eerder als een +100 Watt transistorversterker zal overkomen gekoppeld met de unieke klankrijkdom en muziekbeleving van de beste triodeversterkers.  Dit komt omdat de energievoorziening van de Genus fenomenaal is met 900 Joule aan reserve en 500.000 µF aan capaciteit dankzij het gebruik van supercapacitors. Dergelijke waardes vind je normaal enkel terug in de zwaarste transistorversterkers en verklaart het unieke karakter van de Aries Cerat versterking die U op een zeer ongedwongen manier van de fijnste details, dynamiek en klankkleur laat genieten.

Veel aansluitmogelijkheden

De Genus heeft een waaier aan aansluitmogelijkheid waaronder RCA, XLR ingangen met mogelijkheid voor Home Theater bypass.  

Voor de uitgang zijn er uiteraard de luidsprekerterminals voor 4 en 8 ohms maar ook een hoofdtelefoonaansluiting met een schakelaar om te kiezen tussen hoge en lage impedantie.

Hier vindt u een review in het Franse tijdschrift Haute Fidelité van de grotere broer Diana. 

Terug naar het overzicht van Aries Cerat